Fenntartható forrásokból™

Fenntartható forrásokból™

A Jamieson vállalat elkötelezte magát az egészség és a jólét javítása mellett világszerte anélkül, hogy veszélyeztetné bolygónk és óceánjainak egészségét. A Jamieson Omega termékeinkben felhasznált halolajok fenntartható forrásokból való kinyerésével elősegítjük környezetünk védelmét és megőrzését a jövő generációi számára, akik számítanak az egészséges és élettel teli vizeinkre.

Logónk Fenntartható forrásokból™ garantálja, hogy Ön olyan Omega terméket választott, amely csak fenntartható forrásokból származó halolajokat tartalmaz.

Fenntartható forrásokból™A Jamieson vállalat Fenntartható forrásokból™ ígérete:

• Szabályozott halászat

A Jamieson a halolajokat gondosan választja ki olyan globális gyártóktól, akik a halállomány védelmére szolgáló eljárásokat, folyamatokat és intézkedéseket használnak.

Beszállítóinkat a tengeri élet védelme érdekében kidolgozott különféle szabványos követelményeknek megfelelően, beleértve a fenntartható folyamatokat a halászattól a végtermékig, az erőforrások diverzifikációjának, a fenntartható halállományoknak megfelelően és a nem kívánt zsákmányok megelőzésére irányuló stratégia végrehajtása alapján gondosan választjuk ki.

• Élőhely- és környezetvédelem

A Jamieson elkötelezte magát az emberek egészségének és jólétének javítása mellett az egész világon, anélkül, hogy veszélyeztetné a Föld természeti erőforrásainak egészségét. Felelősségünk, hogy megvédjük és megőrizzük környezetünket a jövő generációi számára, akik számítanak vizeink egészségére.

Biztosítjuk, hogy a termékeinkben felhasznált halolaj olyan szállítóktól származik, akik olyan környezetvédelmi intézkedéseket alkalmaznak, amelyek támogatják az élőhelyek védelmét és a szennyeződés megelőzését, így védik az embereket és a környezetet. Ide tartoznak: a megfelelő hulladékgazdálkodás, a tengerfenék védelme, a teljes szénlábnyom csökkentése és a társadalmi felelősség.

• Hitelesített megbízhatósági és felelőségi eljárások

Felelősséget vállalunk a termékeinkben felhasznált halolajokért, habár tanúsító testületeket és harmadik fél kormányzati szabványait alkalmazzuk, amelyek meghaladják a 360 Pure ígéretünket. Az olajoknak meg kell felelniük (minimum) az országos jogszabályoknak és egyéb tanúsításokon alapuló kormányzati előírásoknak és irányelveknek.

Az általunk választott tanúsítványokat a nemzetközi tanúsító szervezetek elismerik. A beszállítóinkkal fennálló együttműködés azért fontos, mert célja, hogy 2025-ig elérje a globális összhangot. Mivel beszállítóink magasabb szabályozási követelményekre térnek át, így a fenntarthatóságra, a minőségre és a környezeti hatásokra vonatkozó belső irányelveknek is megfelelnek.

Garantáljuk, hogy a Fenntartható források™ tanúsítással rendelkező  termékek megfelelnek az egyedi nemzetközi ipari szabványoknak, például a GOED, az USP, az NSF, az IFOS, az MSC és az FOS, meghaladják azt, vagy dolgoznak annak elérése céljából.

• Garantált tisztaság

Fenntartható forrásokból™Az összetevők és szállítók kiválasztásának átfogó folyamata, amelyet megvalósítunk, garantálja, hogy az összes általunk gyártott termék csak a legjobb összetevőket tartalmazza kiváló minőségű forrásokból és bevált beszállítóktól.

A Jamieson fogyasztóik védelmét túlteljesítve biztosítja, hogy minden alapanyag pontosan olyan legyen, amilyennek lennie kell, és ne tartalmazzon semmit, aminek nem szabad jelen lennie, beleértve a hamisítást, azonosítást, szennyeződéseket, tisztaságot és mikroteszteket a 360 Pure ígéretük révén.

Alapanyagaink az ipar legmagasabb minőségű szállítóitól származnak. Beszállítóink több körös ellenőrzésen vagy jóváhagyáson mennek keresztül, amíg zöld utat nem kapnak a Világminőségi csapatunktól. A jóváhagyást követően a beszállítók bekerülnek a jóváhagyási programunkba, akiket minőségi csapatunk folyamatosan figyelemmel kísér és felügyel. Rendszeresen együttműködünk beszállítóinkkal is annak biztosítása érdekében, hogy minden szállított termék megfeleljen minőségi előírásainknak.

Nemcsak alapanyagaink vannak alapos tesztelésnek kitéve, de az összes alapanyag- és késztermék-tételt is teszteljük. Folyamatunk minden lépése garantálja a laboratóriumi vizsgálatokat, valamint a hitelesítést és az ellenőrzést az egész folyamat során különféle tudományos technológiák alkalmazásával, termékeink hatékonyságának, tisztaságának és biztonságának biztosítása érdekében. Különféle szennyeződéseket tesztelünk, például oxidálószereket, növényvédőszer-maradványokat, nehézfémeket, PCB + dioxinokat és mikrobiális szennyeződések széles skáláját.

Fogyasztóink biztonsága mindig elsőrendű számunkra. Kifejlesztettük tesztelési eljárásainkat és folyamatainkat annak biztosítása érdekében, hogy a vásárlóinknak eladott minden egyes tétel ne csak az ipar minőségi szabványainak, hanem a Jamieson minőségi szabványainak is megfeleljen.

   
Vissza a lap tetejére