A Jamieson vállalat küldetése

A Jamieson Laboratories a természetes vitaminok, ásványi anyagok, koncentrált étrend-kiegészítők, és gyógynövény alapú termékek legidősebb és legnagyobb gyártója és nagykereskedője Kanadában. Erős pozícióját és piacvezetését a legjobb minőségű, tisztaságú és biztonságú innovatív termékek folyamatos előállításával érte el.

Jamieson minőség – A kanadai emberek 1922 óta bíznak benne

Annak ellenére, hogy a piac sokkal nemzetközibb, mint 1922-ben volt, a cég új fogyasztókat vonz magához, miközben megtartja a már létező vevőkörét, ugyanis vitaminjai, természetes étrend-kiegészítői bizalmat ébresztenek bennük nap, mint nap.

Ezen bizalom alapja a modern gyógyszerészeti gyártás Windsorban és Ontarióban, valamint a termékek gyártásának egy bizonyos formája, az exkluzív 360 Pure protokollon keresztül. Ez a kezdeményezés egy minimum 360 tudományos vezérlést és klinikai eljárást egységesít, amely mind része a Health Canada által elfogadott Good Manufacturing Practice-nek (GMP). A Jamieson egy hivatalosan elismert gyógyszerészeti GMP társaság, amelyet rendszeresen alávetnek a Health Canada szigorú ellenőrzéseinek.

Történetét tekintve, a Jamieson úttörő volt a természetes gyógymódok piacán. Ellátta a fogyasztókat innovatív termékekkel, mint például az első nagy hatóanyagtartalmú, magas színvonalú vitaminokkal, az első DIN (Drug Identification Number, gyógyszer azonosító szám) számmal ellátott növényi gyógyszerekkel és az első klinikailag tesztelt OTC (Over-The-Counter, orvosi vény nélkül kiadható gyógyszer) étrend-kiegészítő antioxidánsokkal, amelyek csökkentik a koleszterin-szintet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Jamieson továbbra is ragaszkodik a megbízható márka fémjeléhez – minőség, tisztaság, biztonság.

   
Vissza a lap tetejére