A kezdetektől máig

A History of Excellence - Történelem

Az elmúlt években, a Jamieson Laboratories vállalat a természetes étrend-kiegészítők egyik vezető gyártójává és forgalmazójává vált.


Claire Edwin Jamieson

Claire Edwin Jamieson
Alapító és elnök
C.E. Jamieson & Company Limited

1920

Clair Edwin Jamieson alapította 1922-ben a Jamieson céget, amely a természetes étrend-kiegészítők, vitaminok egyik vezető gyártójává nőtte ki magát a világon, 50 országba exportál, többek között az Egyesült Államokba, Kínába és Japánba.


Henry Margolis

Henry Margolis

1960

A Jamieson céget megvásárolta a Margolis család.

A Jamieson Laboratories vállalat továbbra is magánkézben maradt, azóta is folyamatosan fejleszti a természetes vitaminok, ásványi anyagok, koncentrált étrend-kiegészítők és gyógynövény készítmények gyártását, hogy megfeleljen a legmagasabb színtű biztonsági, tisztasági és hatékonysági elvárásoknak.

Ennek köszönhetően a Jamieson termékek jó hírnevet szereztek szerte a világon- a minőségükről, tisztaságukról és biztonságosságukról lettek ismertek.

Minőségi termékek a piacon. A folyamatos innováció valamint a Jamieson cég ígérete, hogy soha nem fog állatkísérleteket végezni, hozzájárultak ahhoz, hogy a Jamieson vált a világ legmegbízhatóbb márkájává a természetes egészségápolásban.


2000

A Jamieson Laboratories, központi irodáiból Torontóból járul hozzá a fogyasztók életminőségének javításához az egész világon.

Napjainkban a Jamieson termékek forgalmazása a világ minden nagy földrajzi régiójában zajlik, mint Észak-Amerikában, Közép-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában, Oroszországban, Közel-Keleten és Afrikában.

A cég globális küldetése találni és felmérni új lehetőségeket új forgalmazókkal, akvizíciókkal és stratégiai szövetségekkel, melyekkel megerősíti versenyképességét és növeli jelenlétét a fejlődő piacok területein.

Köszönhetően a nagy szakértelemnek és a nemzetközi tapasztalatoknak, a Jamieson egy világszerte elismert és tiszteletben tartott  multinacionális cég.

   
Vissza a lap tetejére