Általános feltételek

Változata: 2013.10.03

Ezek az általános felhasználási feltételek a honlap használatával kapcsolatban, mely a www.jamieson.hu található (Általános Szerződési Feltételek), szabályozzák a szerződéses kapcsolatot a látogató (Ön) és az Interpharm Hungary között,  bejegyzett a Szegedi Törvényszék Cégbíróság által  cégjegyzékszám: 06-09-020133, kizárólagos forgalmazója a kanadai gyártó Jamieson Laboratories Ltd. . (Jamieson) által gyártott természetes forrásból származó étrend-kiegészítőknek.
Az Interpharm cég biztosítja az Ön számára a hozzáférést erre a weboldalra és Ön beleegyezik és elfogadja, hogy ennek az Oldalnak használatával fenntartások és kivételek nélkül betartja az  Általános Szerződési Feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, kérjük, ne használja ezt a weboldalt.

A honlap célja 

Ez az oldal tartalmaz információkat és információ forrásokat  a Jamieson étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban és ehhez kapcsolódó egészségügyi információkat (Tartalom), és ezek az információk az Interpharm álltal csak és kizárólag önképzési és a Jamieson termékek használatának elsajátítása céljából vannak közzétéve. Bár ez az oldal elérhető az interneten keresztül, a Tartalom és a felhasználás kizárólag a Magyarországon élők számára készült.

Információk az egészségről és a betegségekről

Ez az oldal tartalmazhat egészségügyi információkat, beleértve a különböző betegségekről és kezelésükről. Abban az esetben, ha az állapota rosszabbodik vagy nem javul, forduljon azonnal orvosához vagy gyógyszerészéhez.

A honlap hozzáférési és használati joga

Az Interpharm cég ezennel személyes, át nem ruházható és nem kizárólagos jogot biztosít elérni, olvasni, letölteni és nyomtatni ennek az Oldal Tartalmából, amely tartalmaz információkat, képeket, grafikákat, illusztrációkat, rajzokat, ikonokat, fényképeket, videofelvételeket, szövegeket és egyéb anyagokat, amelyek  kizárólag az Ön személyes, magán és nem kereskedelmi használatra kerültek fel. Bármilyen másolása, közzététele, módosítása, továbbítása, használata, terjesztése kereskedelmi célból ennek az Oldal Tartalmának nem megengedett az Interpharm előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Ön vállalja, hogy nem szerez semmilyen jogot vagy kiváltságot  ennek az Oldal Tartalmához  azon kívül, hogy rendelkezik korlátozott hozzáféréssel ennek az Oldal Tartalmának  használatához betartva  az Általános Szerződési Feltételeket. A cég Interpharm, ha szükséges, fenntartja magának a jogot, hogy lépéseket tegyen, beleértve a jogi lépéseket, hogy korlátozza a jogosulatlan használatát ennek  az Oldalnak, és ennek a Tartalmának. Az Interpharm szintén fenntartja magának a jogot, hogy feltétel nélkül, módosítsa, függessze fel vagy szüntesse meg az Oldal működését vagy Tartalmát bármikor előzetes értesítés nélkül bármely okból és e miatt nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget Ön iránt. Ezen az oldalon, vagy a Tartalomban bármikor lehetnek változások, előzetes értesítés nélkül. Ha elégedetlen ezen Oldallal, vagy annak Tartalmával, és nem ért egyet bármely pontjával az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakkal, kérjük, ne használja ezt az Oldalt.

Ez az oldal tartalmazhat linkeket más honlapokra kizárólag azért, hogy segítsen beazonosítani, megtalálni más információforrásokat, melyek az Ön számára érdekesek lehetnek. Az információkért ezeken a linkeken vagy oldalakon melyek összefüggésben vannak ezekkel a hivatkozásokkal beleértve a harmadik fél weboldalait, az Interpharm nem vállal felelősséget. A harmadik fél weboldalának használata az Ön felelőssége. Továbbá nem jogosult előzetes jóváhagyás nélkül létrehozni linkeket ezen az oldalon. Bármilyen másolása, megjelenítése vagy terjesztése az Oldal vagy Tartalom bármely részének, beleértve a futó biztonsági mentéseket, kifejezetten tilos az Interpharm előzetes írásbeli engedélye nélkül. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy tartózkodjon minden olyan tevékenységtől, amely veszélyeztetheti az Oldal működését, működő képtelenségét vagy túlterhelődését okozná.

Korlátozások

Ennek az Oldal Tartalmának biztosítása pusztán tájékoztató jellegű. Az Interpharm cég maximális erőfeszítést tett annak érdekében, hogy ennek az Oldal Tartalma minél pontosabb és aktuálisabb legyen, Interpharm nem garantálja a teljes tökéletességet, a teljességet és a megbízhatóságot Tartalommal kapcsolatban. Ha kétsége merül fel az információ Tartalmával ezen az Oldalon kérjük vegye fel a kapcsolatot a kapcsolat felvételi űrlap  segítségével mely megtalálható ezen az Oldalon. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy ezen az oldalon, annak tartalma, vagy a vállalat Interpharm nem nyújt orvosi ellátást, tanácsadást, és semmilyen részét az Oldalnak, Tartalomnak, vagy az Általános Szerződési Feltételeknek nem lehet értelmezni úgy, mint egy orvosi tanácsot vagy ajánlást. Minden olyan információ a Jamieson étrend-kiegészítő termékek tápanyag-tartalmával és hatásával vagy az egészségi állapottal kapcsolatban kizárólag tájékoztató jellegűek. Mindenesetre, ezek az információk nem helyettesítik a szakmai orvosi ellátást, vagy tanácsot . Ezen az Oldalon közzétett  Információk Magyarország elvárásaihoz alkalmazkodik  és eltérhetnek a más országokban használttakhoz.

EZZENNEL ELFOGADJA, HOGY EZEN OLDAL ÉS TARTALOM HASZNÁLHATÓ "AHOGY VAN" AZ ÖN SZEMÉLYES ÉS MAGÁNJELLEGŰ HASZNÁLATÁRA  BÁRMILYEN GARANCIA NÉLKÜL AZ INTERPHARM CÉG RÉSZÉRŐL AMI VONATKOZIK A PONTOSSÁGÁRA, MEGBÍZHATÓSÁGÁRA, TELJESSÉGÉRE ÉS IDŐSZERŰSÉGÉRE A TARTALOM BÁRMELY RÉSZÉRE VAGY A HARMADIK FÉL TARTALMÁRA. AZ INTERPHARM CÉG NEM FELELŐS A BÁRMILYEN HIBÁKÉRT VAGY KÉSEDELEMÉRT  AZ OLDAL BETÖLTÉSÉRE AZ INTERNETEN KERESZTÜL, ÉS NEM GARANTÁLJA AZ OLDAL HIBÁTLAN MÜKÖDTETÉSÉT, ANNAK TARTALMÁT VAGY A BENNE FELHASZNÁLT ELEMEIT ÉS NEM KÖTELEZI EL MAGÁT TELJESÍTENI AZ ÖN IGÉNYEIT ÉS FELTÉTELEIT A BEÁLÍTÁSOKKAL. AZ INTERPHARM CÉG ALKALMAZOTJAI SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM FELELŐSEK SEMMILYEN KÖZVETLEN VAGY KÖZVETETT, KÖVETKEZMÉNYES VAGY VÉLETLEN KÁRÉR VAGY KÖLTSÉGÉRT MELY ENNEK AZ OLDALNAK VAGY A TARTALMÁNAK AZ ALKALMAZÁSÁVAL KELETKEZTETT, (BELEÉRTVE A LETÖLTÉSEKET ÉS A TARTALOM ÁTNÉZÉSÉT).

Általános feltételek változásai

Az Interpharm cég fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor módosíthatja és pótolhatja, az Ön felelőssége, hogy megtekintse ezeket az Általános Szerződési Feltételeket mindig amikor meglátogatja az Oldalt. Ha ezek az Általános Szerződési Feltételek változnak, az aktuális változat ezen a helyen lesz található. Ha nem ért egyet a megújult Általános Szerződési Feltételekkel, kérjük, ne használja ezt a honlapot. Ha továbbra is használja ezt az Oldalt, tudatában van, és elfogadja a módosult  Általános Szerződési Feltételeket.

   
Vissza a lap tetejére