C-vitamin – a természet csodája

Erősítsük meg ellenálló képességünket hatékony természetes C-vitaminnal!

Nem véletlen, hogy sokan közülünk a vírusok pusztításainak áldozatai lesznek a hektikus karácsonyi időszak alatt, amikor a stressz negatívan befolyásolja az immunrendszerünket. Erősítsük meg ellenálló képességünket hatékony természetes C-vitaminnal!

C-vitamin
Az immunrendszer erős partnere

A C-vitamin egyértelműen a legismertebb és legelterjedtebb vitaminnak nevezhető – az egészségünk támogatására fordított vitamin igény 80 %-a tulajdonítható neki. Egyedülálló immunrendszer erősítő eszköz, nemcsak az influenza és nátha ellen, de más betegségek ellen is.

Az erős immunrendszer, C-vitaminnal megerősítve, fő szövetségesünk a vírusok elleni megelőzésben, és gyorsan segít megállítani a vírusok gyors elszaporodását. Mivel a C-vitamin aktiválja a fehérvérsejtek, amelyek fontos szerepet játszanak a betegségek elleni küzdelemben, ezért a szervezetünknek szüksége van a C-vitamin gazdag tartalékára. Szükséges a C-vitamin folyamatos bevitel a szervezetbe, mivel szervezetünk egyedül nem képes előállítani. A C-vitamin egyetlen forrása az étrend és a táplálék-kiegészítők.

Nagy hatás – folyamatos felszívódás

Az étrend-kiegészítők közül a szervezetünknek azok a legmegfelelőbb vitaminok, amelyek természetes alapanyagokból korszerű biotechnológiai eljárással készülnek, a biológiailag aktív anyagok kémiailag nem változnak – mint pl. a kanadai Jamieson vitaminok. A gyümölcs kivonatokból készült rutint, heszperidint, bioflavonoidokat, acerolát és csipkebogyót tartalmazó hagyományos tabletták vagy speciális szopogatós tabletták formájában a tél folyamán segítenek megerősíteni az egész család immunitását és csökkentik a megfázás vagy influenza kockázatának kialakulását. A legújabb kutatások szerint a vérben és a szövetekben való egyenletes eljutását az elnyújtott hatás biztosítja. Ez érvényes az elnyújtott hatású Jamieson C-vitaminra is. Az egyedülálló technológiának köszönhetően ez a fontos vitamin 8 órán keresztül szabadul fel a szervezetben. Előnye a folyamatos felszívódás, amely megsokszorozza a hatékonyságát. Értékes szabadalmazott összetétele így támogatja az immunrendszert, vitalitást és az egész család optimális egészségét. 

360 minőségi teszt

Szabadalmaztatott gyártási eljárások és az ellenőrzés a gyártás minden szakaszában biztosítják a termékek minőségét és a tisztaságát. Ebben különbözik a Jamieson a többi gyártótól. A Jamieson étrend-kiegészítők standardizált technológia feltételek mellett vannak gyártva - legalább 360 minőség ellenőrzési teszt biztosítja a hatóanyagok maximális aktivitását és biológiai hasznosulását.

 

C-VITAMIN
A hosszú élet támasza

Elsőként a Nobel-díjas Dr. Szent-Györgyi Albertnek sikerült a C-vitamint (aszkorbinsavat) laboratóriumban izolálni, aki 93 éves korában hunyt el. A C-vitamint laboratóriumban szintetizálta Linus Pauling, két Nobel-díj viselője – a kémiaért és a békéért - amely szintén 93 éves korában hunyt el. E két tudós hosszú élettartama véletlen? Vagy köszönhető annak, hogy mind a két tudós aszkorbinsavat szedet, amely erős antioxidáns? Az aszkorbinsav napi bevitele erősíti az immunrendszert és kiváló megelőzést nyújt a fertőző betegségek és a megfázás ellen. Ez a klasszikus vitamin sok életfunkcióra hatással van – nem csak erősíti az immunrendszert, hanem hozzájárul az optimális kollagén előállításához, amely hatással van a szövetekre, beleértve az izmokat, csontokat, inakat, kötőszöveteket, fogakat és a bőrt. Részt vesz a koleszterin lebontásában, védi a szívet és az ereket, elősegíti a memória, észlelés és a koncentráció fenntartását, segít a rákos megbetegedésekben - számos tanulmány megerősíti, hogy lassítja a daganatok növekedését. Pozitív hatással van a zöld hályog (glaukóma) kezelésére, segíti a vas felszívódását a táplálékból, elősegíti a kalcium metabolizmusát, mint természetes antihisztamin enyhíti az allergia tüneteit. Jótékony hatással van a szervezet regenerációjára, így biztosítja az energiát és a vitalitást.

C-VITAMIN
Védelem a stressz ellen

Tudta, hogy az állatok többsége képes saját maga előállítani a szervezetéhez szükséges C-vitamint? A Focus magazin szerint a házi patkány napi 5-100 g C-vitamint képes előállítani a stressztől függően! Minél nagyobb a stressz, annál nagyobb a C-vitamin saját termelődése ... Az ember, majmok és a tengerimalacok nem rendelkeznek ezzel a képességgel. A majmok és a tengerimalacok az elegendő mennyiségű C-vitamint az étrendből szerzik. Mi a helyzet emberekkel? Mivel a kutatások szerint a C-vitamin grammos adagokban növeli az ellenálló képességet, csökkenti a vérnyomást és a kortizol szintjét, a stresszt, ezért szükséges a C-vitamin rendszeres bevitele a szervezetbe. Hatékony védelmet nyújt az oxidatív stressz ellen és elégséges bevitele segíti a felélem és a stressz tüneteinek javulását. A C-vitamin az egyik legfontosabb antioxidáns, amely támogatja az agyműködést, a legmagasabb koncentrációban megtalálható az idegsejtekben.

   
Vissza a lap tetejére