Bizonyos márkájú étrend-kiegészítőknél csukamájolaj tartalommal, magas PCB anyag szennyezettséget mutattak ki. Érdekli, milyen vizsgálatokat végez a Jamieson vállalat csukamájolaj tartalmú étrend-kiegészítő termékeknél?

Köszönöm a kérdést a szennyeződéssel kapcsolatban, mely elsősorban a poliklórozott bifenileket (PCB-k) érinti.

A termékek minősége és a fogyasztók biztonsága prioritást élveznek a Jamieson vállalatnál, így azoknál a termékeknél, melyek halolajat tartalmaznak, mint csukamájolaj (Cod Liver Oil), lazac olaj(Salmon Oil) és az Omega teljes termékcsaládja, ezek nagy tisztaságú természetes erőforrásból származnak. Átfogó kiválasztási folyamat biztosítja, hogy minden termék kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból és ellenőrzött forrásokból származzon a világon. A nyersanyagok bevizsgálva, ellenőrizve, és felügyelve vannak szigorú szabályok alapján, melyet biztosít van az ipari minőségű 360 Pure rendszer. Ez tartalmaz 360 minőségellenőrzési vizsgálatot, melyek biztosítják a maximális hatékonyságát és a biológiai hozzáférhetőségét a hatóanyagoknak.

A kiváló minőségű összetevők a halolajból, amelyek a hideg vízű Északi-tengerben élő halakból származnak, a Jamieson protokoll szerint alá vannak vetve molekuláris desztillációnak (lepárlásnak). Ez egy tisztító folyamat, amely alaposan eltávolítja a szennyeződés minden nyomát.  

Reprezentatív mintákat vizsgálnak szennyező anyagokra, mint a PCB, nehézfémek, növényvédő szerek, oldószerek és mikrobiológiai szennyeződések. Az elvégzett vizsgálatok után, amelyek kimutatták a nyersanyag nagy tisztaságát, kap egy igazolást a felhasználáshoz.

Mielőtt a  halolaj tartalmú termékek  bevezetésre kerülnek a piacon, a Jamieson laboratórium vállalatnak meg kell felelnie a kanadai Egészségügyi Minisztérium és az Egészségügyi Világszervezet által kiadott irányelveknek, amelyek szigorúan ellenőrzik a PCB, a nehézfémek és a dioxinok tartalmát valamennyi forgalomba hozott terméknél.

A Kanadai Egészségügyi Minisztérium felülvizsgálja az étrend-kiegészítő termékeket  biztonsági, minőségi és egyéb egészségügyi felhasználói igények szempontjából.

Az egészség ápolásával a Jamieson Laboratories vállalat 1922 óta foglalkozik. Köszönhetően a gyártásban véghezvitt fejlesztéseknek és a természetes forrásból származó étrend-kiegészítők és vitaminok minőségének, nyerte el a nagyfokú elismerést a fogyasztók körében az egész világon. Célunk továbbra is növelni a minőséget úgy, hogy a Jamieson termékek a legbiztonságosabb, legtisztább és leghatékonyabb természetes étrend-kiegészítők legyenek a piacon. 

   
Vissza a lap tetejére