A Jamieson különbség. Ahogy mi a termékeinket készítjük?

Mi a Jamiesonnál azon vagyunk, hogy a legjobbat nyújtsuk vásárlóink számára nemcsak Kanadában, hanem a világ minden pontján.

A Jamieson különbség. Ahogy mi a termékeinket készítjük?

Mi a Jamiesonnál – amely megalakulásának több mint 97 éve alatt világelsővé nőtte ki magát vitaminok és étrend-kiegészítők fejlesztésében – azon vagyunk, hogy a legjobbat nyújtsuk vásárlóink számára nemcsak Kanadában, hanem a világ minden pontján.

Arra törekszünk, hogy minden vásárlónk naprakész információkkal rendelkezzen a termékeinkről, illetve az egészségipar fejlődéséről, az innovatív összetevőkről és a minőségi folyamatokról. Ez lehetővé teszi vásárlóink számára, hogy mindig a legjobb döntést hozzák a termékek kiválasztásakor az egészségük megóvása érdekében.

A 360 Pure program

A Jamieson már régóta alkalmazza az úgynevezett 360 Pure protokollt, ami egy csúcsminőségű program. A 360 Pure garantálja, hogy a Jamieson márka kizárólag biztonságos, tiszta és hatékony termékeket jelent. A 360 Pure pecsét mindegyik termékünkön megtalálható nemcsak a kanadai, hanem a külföldi piacokon is. A 360 Pure program magában foglalja a termékek összes minőségi, hatékonysági, gyártási és tesztelési szempontjait, így minden egyes vitamin és étrend-kiegészítő legalább 360 ellenőrző folyamatban vesz részt.

360 Pure – minőség

Az általunk használt alapanyagokat folyamatosan nyomon követjük, teszteljük és ellenőrizzük egy szigorú felügyeleti láncon keresztül. Minden összetevőt bevizsgálunk allergénekre, szennyeződésekre és a töltőanyagok tisztaságára mielőtt gyártásba kerülnének. Így minden egyes termékünk – beleértve a gyógyszertárak polcain, illetve az Ön otthonában található termékeink is – nyomon követhető a tételszám alapján akár az összetevők gyárunkba való beérkezéséig visszamenőleg. A termékek előállításához felhasznált valamennyi alapanyag dátum és tételszám szerint van besorolva.

360 Pure – hatékonyság

Gyártási folyamatainkat – mint pl. a lágy kapszulák gyártását, a tabletták száraz nyomás alatt való préselését – úgy terveztük, hogy megőrizzék a termékek legnagyobb hatékonyságát. Kiterjedt stabilitási program segítségével, amely több mint 670 folyamatos vizsgálatot foglal magába, teszteljük a vitaminok és a étrend-kiegészítők hatékonyságát a minimális szavatosság végéig. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Jamieson márkanév alatt csak a leghatékonyabb termékek legyenek elérhetők.

360 Pure – gyártás

Műszaki berendezéseinket úgy terveztük, hogy biztosítsák a légáramlás, a keresztszennyezés megelőzését és a környezet fenntarthatóságát. A berendezések szigorú tisztításnak és kalibrálásnak vannak alátéve a pontos gyártás biztosítása érdekében. Minden gyártóüzem LED világítással van felszerelve, és két épületünkben tetőtéri napelemeket szereltünk fel, amelyek évente 1000 kW villamos energiát termelnek, így megakadályozva az évi 464 tonna széndioxid termelődését. Csak olyan összetevőket használunk, amelyek megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak: természetes festékeket és ízeket, valamint kerüljük a felesleges töltőanyagok használatát. Minden tételszámot alaposan ellenőrzünk, hogy a vásárlók a legfrissebb, leghatékonyabb és legmagasabb minőségű termékeket kapják.

360 Pure – tesztelés

Évente több mint 250 000 tesztet végzünk, amely napi átlagban több mint 1000 tesztet jelent. A gyártási folyamat minden egyes szakaszát teszteljük: a nyersanyagoktól kezdve a csomagolóanyagokon keresztül a kész termékek kibocsátásáig. Ellenőrizzük a vitaminokban és ásványi anyagokban lévő hatóanyagok biológiai hasznosulását, a zsírsavak szerkezetét az esszenciális zsírsavakban, és alaposan ellenőrizzük a nyújtott hatást. A mikroorganizmusok, a nehézfémek és a peszticídek jelenlétének gyors azonosítása révén ellenőrizzük az egyes nyersanyagok és a késztermékek biztonságát. Az analitikai berendezések és szoftverek ("LIMS 6.0") területén az "arany standard" -ba való befektetéseknek köszönhetően gyorsabb és pontosabb vizsgálatokat végezhetünk, amelyek garantálják az általunk gyártott étrend-kiegészítők minőségét és gyors piacra kerülését.

Minőségbiztosítási folyamatunk sokoldalú és folyamatosan javul

Minden receptben kiváló minőségű összetevőket használunk, amelyeket világszerte elismert gyártók biztosítanak. A termelési folyamat mindig az egyes nyersanyagok tisztaságának ellenőrzésével kezdődik, függetlenül attól, hol voltak begyűjtve vagy betakarítva, és hogyan kerültek feldolgozásra. A Kanadai Független Minősítési Program által átadott TRU-ID® DNA certifikált logó biztosítja, hogy a fogyasztó a növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítők vásárlásakor azt az összetételt kapja, amely a címkén fel van tüntetve. A legújabb DNA-technológia nyomon követi a hatóanyagok egyedi növényi eredetét, megerősítve azok hitelességét.

A Jamieson magas színvonala megfelel a világ jogszabályainak

Eljárásaink annyira konzisztensek és elismertek, hogy engedélyt kaptunk termékeink forgalmazására a világ legszigorúbb országaiba is:  

• Health Canada Site Licence a Drug Establishment License;

• Australian Therapeutic Goods Administration Clearance;

• Termékeink összességében több mint 40 országban megfelelnek a szabályozási követelményeknek, és tiszteletben tartjuk a hazai és nemzetközi környezetvédelmi jogszabályokat;

• A Jamieson rendszeres ellenőrzéseknek van alá vetve, köztük Health Canada Drug Inspections, amelyek kétéves időközönként ismétlődnek, valamint gyakori a Canadian Food Inspection Agency (CFIA) ellenőrzései és sikeresen átmentünk a Saudi FDA (SFDA) által végzett ellenőrzéseken is.

• 2016-ban a nemzetközileg elismert szervezetek, köztük az Health Canada, az SGS, az NSF, az UL, a Teva, az Alcon, a DSM, az UNICEF és az America's Islamic Food and Nutrition Council sikeres ellenőrzéseket végeztek nálunk Rhodes-ban.

A szabályozói ügyosztályunk több mint 7000 fogyasztói kérdést jegyzett be, több mint 100 új terméket regisztrált, több mint 1000 Jamieson címkét ellenőrzött át a belföldi és a nemzetközi piacokon, és minden országban, ahol a Jamieson termékek forgalmazva vannak, megerősítette a jogszabályok betartását az összes termékkategóriában.

Vezető pozíció az innováció terén: kutató és fejlesztő csapatunk több mint 1.600 receptet tervezett meg, amelyeket a hazai és külföldi piacokhoz igazítottunk azzal a céllal, hogy vásárlóink igényeinek megfelelően a legjobb összetételt nyújtsuk.

Már több mint 97 éve a fogyasztók bizalma képezi vállalkozásunk alapját! A minőség, a hatékonyság és a biztonság iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a Jamieson a legmegbízhatóbb márka Kanadában. A csapat minden tagja tiszteletben tartja ezt az elkötelezettséget a fogyasztói bizalom fenntartása érdekében. Folyamatosan növekszünk, a fejlesztésre törekszünk, hogy a legjobban kielégíthessük ügyfeleink igényeit a termékek kiválasztásában az egészségük fenntartásához.

   
Vissza a lap tetejére