jamieson tru id
jamieson tru id2 A TRU-ID logó azt jelenti, hogy Ön biztos lehet benne, hogy tényleg azt kapja, ami a kedvenc Jamieson növényi készítmény címkéjén van feltüntetve.
« vissza

Megkaptuk a TRU-ID certifikációt!

08.08.2017

Nyomtatás

A kanadaiakhoz hasonlóan biztos Ön is nyúlt már az echinaceáért, ha úgy érezte, hogy kerülgeti a nátha vagy megfordult fejében a gyógynövény keverékek használata, hogy ellazuljon a stresszes időszakokban. Miben különböznek a Jamieson növényi kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítők más készítményektől?

Az, amit a Jamieson cégen belül hiszünk, egyszerű: Önnek és családjának a legtisztább és leghatékonyabb termékeket nyújtani közvetlenül Kanadából. Ezért vagyunk büszkék, hogy együttműködünk az University of Guelph kutatáson magalapuló DNS – TRU-ID kanadai független minősítő programmal. Ez – a kiváló minőségű alapanyagokra fektetve a hangsúlyt – bizonyítja, miért vagyunk Kanadában az elsők – a legmegbízhatóbb vitamin márka.

A certifikált logó TRU-ID, amely megtalálható a növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítőink dobozán, a legújabb DNA technológiát jelenti, amely a hatóanyagok specifikus botanikus származását követi, ezzel igazolva azok hitelességét. Egyszerűen fogalmazva, a TRU-ID logó azt jelenti, hogy Ön biztos lehet benne, hogy tényleg azt kapja, ami a kedvenc Jamieson növényi készítmény címkéjén van feltüntetve.