360° Minőségi ígéretünk

VÁLASSZA A MINŐSÉGET. VÁLASSZA A JAMIESONT.

TESZTELT - MEGBÍZHATÓ - HATÉKONY

360° Minőségi ígéretünk

360° MINŐSÉGI ÍGÉRETÜNK:

• Etikus forrásból származó természetes összetevők
• Megbízható és hatékony receptúrák
• Termékbiztonság és tisztaság
• Minőség, amelyben megbízhat

A Jamieson vállalatnál a minőség nem csak egy üres szót jelent. Ez a hajtóereje minden tevékenységünknek. És ezt így csináljuk több mint 100 éve. A minőség a gyártási folyamat minden fázisának szerves része:
Munkatársaink nagy felelősségvállalásától, a megbízható beszállítóktól származó kiváló minőségű alapanyagok kiválasztásán át a gyártás minden lépésében alkalmazott alapos tesztelési módszerekig. Az eredmény: tesztelt, biztonságos és hatékony minőségi Jamieson termékek. Minőségi ígéretünket soha nem adjuk alább.

A 360° minőség megjelölés a végtelen elkötelezettségünket jelképezi, azt, hogy a minőséget a teljes folyamat során biztosítjuk, a gyártás kezdetétől a fogyasztónak szánt végtermékig.

Valójában ez az elkötelezettség tett bennünket a legmegbízhatóbb márkává Kanadában az egészség és a wellness terén. Csapatunk minden tagja elkötelezett az Ön bizalmának megőrzése érdekében. Miközben folyamatosan növekszünk, újítunk és fejlődünk, hogy jobban kiszolgáljuk ügyfeleinket Kanadában és világszerte, a minőség iránti elkötelezettségünk soha nem csökken.

TESZTELÉS

Átfogó, sokrétű tesztelési folyamatunkat minden terméken elvégezzük a gyártás minden szakaszában, az alapanyagoktól kezdve a kész csomagolt termékekig. Pontos specifikációink túlmutatnak a szabályzatokban előírtakon. Büszkék vagyunk arra, hogy vezető szerepet töltünk be a szabványok meghatározásában és az új vizsgálati módszerek bevezetésében.

Minőségbiztosítási szakértőinkből álló csapatunk laboratóriumi vizsgálatokat és folyamatos ellenőrzéseket végez, hogy garantálni tudjuk az abszolút hatékonyságot, tisztaságot és biztonságot. Eljárásunk során évente több mint 500 000 tesztet végzünk és dokumentálunk.

BIZTONSÁG

Minden tevékenységünk középpontjában Ön, a fogyasztó áll; mindig is Ön volt az inspirációnk.

Tudjuk, hogy milyen fontos a családjáról való gondoskodás, ahogy számunkra is. A biztonság a legesszenciálisabb számunkra.

A tisztaság, a fenntarthatóság és a nyomon követhetőség megkérdőjelezhetetlen

A 360° minőségi eljárásunk alaposan átgondolt. Kezdjük azzal, hogy a nyersanyagokat a világ legjobb minőségű szállítóitól szerezzük be. A hamisítást, a növényvédő szereket és a szennyeződéseket kizárjuk. Nyomon követjük az alapanyagok termesztését, betakarítását, feldolgozását, tárolását és szállítását. Nem használunk fölösleges összetevőket, például térfogatnövelőt, mesterséges aromákat vagy színezékeket.

A megszabott követelményeken túlmenően magasabb biztonsági követelményekkel dolgozunk. Mielőtt termékeink a kiskereskedők polcaira kerülnének, gondoskodunk arról, hogy ne csak a Health Canada által meghatározott természetes termékekre vonatkozó egészségügyi szabványoknak, hanem a gyógyszeripari termékekre vonatkozóknak is megfeleljenek. Együttműködünk több mint 50 ország szabályozó hatóságaival is, és ennek megfelelően módosítjuk gyártásunkat és folyamatainkat annak érdekében, hogy a termékeket a helyi lehetőségeknek megfelelően tudjuk biztosítani. Ezen felül természetesen minden hazai és nemzetközi környezetvédelmi előírást betartunk.

A 360 minőség olyan biztonsági kötelezettség, amelyben megbízhat.

HATÉKONYSÁG

A termék összetételének gondos ellenőrzése és a hatékonyság biztosítása elengedhetetlen része a 360° minőségi eljárásunknak. Így biztos lehet benne, hogy az elkötelezettségünk garantálja, hogy minden Jamieson termék megfelel az elvárásainak.

És mivel a tudás hatalom, folyamatunk első lépése a legújabb globális táplálkozási és tudományos kutatások tanulmányozása, hogy a legjobb forrásokból meríthessünk.

A Jamieson Wellness Tudományos Tanácsadó Testületünknek tagjai egészségügyi szakemberek és akadémikusok a klinikai kutatás és gyakorlat számos területéről, beleértve az élettudományt, a táplálkozást, a szív- és érrendszeri egészséget. Szakértelmük lehetővé teszi számunkra, hogy az élet minden területén kielégítsük igényeit. Folyamatosan újítunk, fejlesztünk hogy megbízható és hatékony megoldásokat hozzunk létre Önnek és családjának. Büszkék vagyunk arra, hogy az Ön egészséghez vezető útján ma és a jövőben is partnerei lehetünk.

   
Vissza a lap tetejére