banner jamieson odborne clanky nova technologia v oblasti probiotik
banner jamieson odborne clanky nova technologia v oblasti probiotik2 A következetes önértékelés lehetőséget biztosít a fejlesztéshez és a folyamatos innovációk biztosítják, hogy továbbra is a legjobb termékeket kínáljuk Önnek ezen a téren – és ezek közül a probiotikumjaink sem kivételek.
« vissza

Új technológia a probiotikumok terén

02.05.2018

Nyomtatás

A jelenlegi becslések azt mutatják, hogy az emberi szervezetben kolonizálódó bakteriális sejtek száma 3-10-szer magasabb, mint az emberi sejtek száma. Az emésztőrendszerünkben megtalálható trillió baktérium közül a probiotikumokat tartják "jónak". A probiotikumok előnyösek és pozitív hatással vannak az ember mikrobiumjára, mivel elősegítik a bél egyensúlyának és egészségének fenntartását és kulcsszerepet játszanak az emésztésben.

Miért szedjünk probiotikus étrend-kiegészítőt?

A probiotikumok hozzájárulnak az egészséges immunrendszer fenntartásához, mivel megakadályozzák a káros baktériumok és az élesztőgombák növekedését, amely a bélben lévő előnyös baktériumok előfordulásának fölényét eredményezi. Az egészséges emésztőrendszer fenntartásához elengedhetetlen probiotikumok étrendünkből való bevitele szervezetünkbe nagy kihívást jelenhet. A stressz, a kiegyensúlyozatlan étrend, a gyógyszerek és az antibiotikumok a bélflóra egyensúly felborulását okozhatják. Éppen ezért különösen fontos a probiotikumok bevitele – biztosítják a bél számára az élő, aktív probiotikus baktériumok milliárdjait, amelyek a szervezet számára előnyösek. Azonban az egyes probiotikus kapszulák hatékonyságának fenntartása igazi kihívás! A Jamieson nagy erőfeszítéseket tett a kapszulák környezeti hatásoktól való védelme, a sértetlen élő sejtek megőrzése, a frissesség és hatékonyság garantálásának érdekében a minimális eltarthatósági idő lejártáig.

Miért különlegesek a Jamieson probiotikumok?

A folyamatos fejlesztés érdekében a Jamieson átértékelte az ebben az iparban alkalmazott standard csomagolásokat a stabilitás szempontjából. A legmodernebb technológiák alapján a probiotikumok terén a tubusba való csomagolást azonosította a vezető és legmegfelelőbb csomagolásként. Ez a speciális tubusos csomagolási technológia védelmet biztosít a nedvességtől minden kapszula számára - a gyártástól, a tároláson, a szállításon keresztül egészen a minimális eltarthatósági idő végéig – valamint biztosítja a legmagasabb hatékonyságot a teljes eltarthatóság ideje alatt.

A Jamieson a minőségre fekteti a hangsúlyt

A Jamieson vállalat minden téren nagy hangsúlyt fektet a minőségre. A következetes önértékelés lehetőséget biztosít a fejlesztéshez és a folyamatos innovációk biztosítják, hogy továbbra is a legjobb termékeket kínáljuk Önnek ezen a téren - és ezek közül a probiotikumjaink sem kivételek.