banner jamieson tru id faq
banner jamieson tru id faq2 A Jamieson gyógynövény kivonatok hitelességének biztosítása érdekében bekapcsolódtunk a termékek tesztelésébe a csúcsminőségű TRU-ID tanúsítási program által.
« vissza

Jamieson növényi kivonatok és a TRU-ID tanúsítvány

22.10.2018

Nyomtatás

A Jamieson vállalat nagy figyelmet fordít a minőségbiztosító folyamatok állandó tökéletesítésére. A Jamieson gyógynövény kivonatok hitelességének biztosítása érdekében bekapcsolódtunk a termékek tesztelésébe a csúcsminőségű TRU-ID tanúsítási program által.

Gyakori kérdések a TRU-ID-val kapcsolatban

1. Miért csak néhány Jamieson terméken van feltüntetve a TRU-ID logó?

A TRU-ID technológia a DNS „vonalkód” (a rövid DNS szakaszok megfigyelése) tesztelésén alapul, amelyet csak növényi összetevőket tartalmazó termékeken lehet elvégezni. Növényi terméknek minősül minden olyan étrend-kiegészítő, amely különböző növényeket tartalmaz - pl. Echinacea, áfonya, ginzeng, fokhagyma vagy kurkuma.

2. A konkurens termékek is átesnek a TRU-ID tesztelésen?

Bármelyik cégnek lehetősége van termékei TRU-ID tesztelésére, de csak a TRU-ID kritériumoknak megfelelő termékek dobozán tüntethető fel a TRU-ID logó.

3. Mit jelent a TRU-ID jelölés?

A TRU-ID tanúsítási program egy egyetem által kifejlesztett, független tesztelés a DNS-technológiák legfrissebb ismereteinek felhasználásával, mely igazolja a növényfajok azonosságát a csomagoláson. A TRU-ID által alkalmazott új technológia biztosítja a növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítők minőségét és tisztaságát.

A TRU-ID egy kanadai független DNS tanúsítványi program, amelyet a Guelph Egyetemen hoztak létre. A DNS-technológiák legfrissebb ismereteit alkalmazza a növényi étrend-kiegészítők aktív összetevőinek tesztelésére a jóváhagyott szabványoknak megfelelően, hitelességük biztosítása érdekében. A Jamieson vállalat azonnal úgy döntött, hogy használni fogja ezt a csúcsminőségű programot, amellyel hozzájárul a táplálkozási standardok növeléséhez és egyúttal növeli a Jamieson márka iránti bizalmat.

A TRU-ID tanúsítási program speciális statisztikai megközelítések széles skáláját és több mint 45 000 fajtát és több mint 180 000 DNS-szekvenciát tartalmazó identifikációs adatbázist használ. A természetes összetevők hitelességét és változatlanságát garantáló magas színvonal fenntartása érdekében rendszeresen ellenőrzik a minősítési folyamatot.

A Jamieson növényi kivonatok gondosan kiválasztott gyógynövényeket tartalmaznak, hangsúlyt fektetve a páciensek szükségleteire.

Növényi kivonatok TRU-ID tanusítvánnyal és hatásuk:

Relax and Sleep

Az elalvást segítő készítmények biztonságos és hatékony alternatívája, amely biztosítja a nyugodt alvást és segít enyhíteni a feszültséget.

A napi adag (1 kapszula) tartalmaz:

Macskagyökér (4:1) extraktum ....... 50 mg

(Valeriana officinalis,gyökér), 200 mg gyógynövénnyel ekvivalens

Közönséges komló (4:1) kivonat .......... 25 mg

(Humulus lupulus,komlótoboz), 100 mg gyógynövénnyel ekvivalens,

Golgotavirág (4:1) kivonat ...........25 mg

(Passiflora incarnata, virág), 100 mg gyógynövénnyel ekvivalens,

Illatos macskamenta (5:1) kivonat ..............20 mg

(Nepeta cataria), 100 mg gyógynövénnyel ekvivalens,

Továbbá tartalmaz: cellulóz, zselatin, dikalcium-foszfát, növényi magnézium-sztearát, szilícium-dioxid. Só (NaCl), glutén, laktóz, ízesítőszerek, mesterséges festékek és tartósítószerek nélkül.

 

Ginkgo Biloba

Természetes készítmény a mentális egyensúly (koncentráció, rövidtávú memória) fenntartására, az emlékezet javítására a megnövekedett stresszes időszakban, a vérkeringés javítására.

A napi adag (1 tabletta) tartalmaz:

Ginkgo biloba kivonat …… 80 mg

(Ginkgo biloba levél) 24% flavon glikozidra és 6% terpén laktonra standardizálva

Továbbá tartalmaz: cellulóz, kalcium-foszfát, szója-poliszacharid, növényi sztearinsav, zsírsavak magnézium sói. Só (NaCl), glutén, laktóz, ízesítőszerek, mesterséges festékek és tartósítószerek nélkül.

 

Szagtalan fokhagyma

A fokhagyma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a szív és érrendszer egészségének, a normál koleszterinszint és a normál homocisztein szint fenntartásához.

A napi adag (2 kapszula) tartalmaz:

szagtalan fokhagyma por (100 : 1) kivonat ............................ 10 mg

(Allium sativum),(ekvivalens 500,0 mg fokhagymával).

Továbbá tartalmaz: szójaolaj, zselatin, sárga méhviasz, glicerin, tisztított víz, lecitin. Só (NaCl), glutén, laktóz, ízesítőszerek, mesterséges festékek és tartósítószerek nélkül.

 

Máriatövis (Silybum Marianum)

A Máriatövis flavonoidokat tartalmaz, hozzájárul a megfelelő szénhidrát szint fenntartásához, elősegíti a máj egészségének és méregtelenítő képességének fenntartását és növeli a test környezeti tényezőkkel szembeni ellenállását.

A napi adag (1 tabletta) tartalmaz:

Máriatövis (Silybum marianum, mag) ... 150 mg

53% szilimarinra standardizálva

Továbbá tartalmaz: kalcium-foszfát, cellulóz, növényi sztearinsav, hidroxi-propil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, zsírsavak magnézium sói, kalcium-szilikát, szilícium-dioxid. Só (NaCl), glutén, laktóz, ízesítőszerek, mesterséges festékek és tartósítószerek nélkül.