Jamieson növényi kivonatok és a TRU-ID tanúsítvány

A Jamieson gyógynövény kivonatok hitelességének biztosítása érdekében bekapcsolódtunk a termékek tesztelésébe a csúcsminőségű TRU-ID tanúsítási program által.

Jamieson növényi kivonatok és a TRU-ID tanúsítvány

A Jamieson vállalat nagy figyelmet fordít a minőségbiztosító folyamatok állandó tökéletesítésére. A Jamieson gyógynövény kivonatok hitelességének biztosítása érdekében bekapcsolódtunk a termékek tesztelésébe a csúcsminőségű TRU-ID tanúsítási program által.

Gyakori kérdések a TRU-ID-val kapcsolatban

TRU-ID

1. Miért csak néhány Jamieson terméken van feltüntetve a TRU-ID logó?

A TRU-ID technológia a DNS „vonalkód” (a rövid DNS szakaszok megfigyelése) tesztelésén alapul, amelyet csak növényi összetevőket tartalmazó termékeken lehet elvégezni. Növényi terméknek minősül minden olyan étrend-kiegészítő, amely különböző növényeket tartalmaz - pl. Echinacea, áfonya, ginzeng, fokhagyma vagy kurkuma.

2. A konkurens termékek is átesnek a TRU-ID tesztelésen?

Bármelyik cégnek lehetősége van termékei TRU-ID tesztelésére, de csak a TRU-ID kritériumoknak megfelelő termékek dobozán tüntethető fel a TRU-ID logó.

3. Mit jelent a TRU-ID jelölés?

A TRU-ID tanúsítási program egy egyetem által kifejlesztett, független tesztelés a DNS-technológiák legfrissebb ismereteinek felhasználásával, mely igazolja a növényfajok azonosságát a csomagoláson. A TRU-ID által alkalmazott új technológia biztosítja a növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítők minőségét és tisztaságát.

A TRU-ID egy kanadai független DNS tanúsítványi program, amelyet a Guelph Egyetemen hoztak létre. A DNS-technológiák legfrissebb ismereteit alkalmazza a növényi étrend-kiegészítők aktív összetevőinek tesztelésére a jóváhagyott szabványoknak megfelelően, hitelességük biztosítása érdekében. A Jamieson vállalat azonnal úgy döntött, hogy használni fogja ezt a csúcsminőségű programot, amellyel hozzájárul a táplálkozási standardok növeléséhez és egyúttal növeli a Jamieson márka iránti bizalmat.

A TRU-ID tanúsítási program speciális statisztikai megközelítések széles skáláját és több mint 45 000 fajtát és több mint 180 000 DNS-szekvenciát tartalmazó identifikációs adatbázist használ. A természetes összetevők hitelességét és változatlanságát garantáló magas színvonal fenntartása érdekében rendszeresen ellenőrzik a minősítési folyamatot.

A Jamieson növényi kivonatok gondosan kiválasztott gyógynövényeket tartalmaznak, hangsúlyt fektetve a páciensek szükségleteire.

   
Vissza a lap tetejére